onsdag 27. januar 2010

iPad fås med og uten 3G

onsdag 27. januar 2010

iPad kommer i seks varianter. Alle har støtte for trådløst nettverk etter 802.11n-standarden. Tre av dem har dessuten støtte for 3G-mobilnettet. Modellene uten 3G-støtte ventes å bli tilgjengelig i mars i hele verden, mens modellene med 3G kommer i april, i første omgang i USA og utvalgte land - det er foreløpig ikke klart om Norge er blant disse.

Detaljer om tilgjengeligheten internasjonalt samt om prisene i de forskjellige land blir kunngjort senere, melder Apple. Macworld.no antar at prisene i Norge vil ligge mellom i underkant av 4000 kroner og i overkant av 8000 kroner avhengig av konfigurasjon.

Macworld



Jan Omdahl og Snorre Bryne i Dagbladet har oppsummert. Kathrine Hammerstad og Ida Anna Haugen i VG har snakket med eksperter og konkluderer med at iPad kan bli en ny slager .

Gizmodo er tydelige i hva de savner men har samtidig meninger om hvorfor denne nye dingsen kommer til å knuse eksisterende minilaptoper og lesebrett. Engadget har analysert hvilke rykter som stemte og kommentert iPad generelt fra redaksjonen.


NRKbeta

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket