lørdag 6. november 2010

Samsung Galaxy Tab

lørdag 6. november 2010
Galaxy Tab er nettbrettet som visker ut skillet mellom mobiltelefon og bærbar PC. Med en 7 tommer stor skjerm, operativsystemet Android 2.2 og innbygget SIM-kort for data og tale, plasserer den seg midt mellom de bærbare tavle-PC-ene og en ordinær smartmobil.

Det er ingen tvil om at Galaxy Tab er et suverent verktøy for e-post, nettsurfing, spill og underholdning. Samtidig har vi brukt den for å sjekke avtaler, skrive møtereferat og lese notater.

Muligens kunne vi klart oss med en litt enklere mobiltelefon, nå når vi har Tab. Men vi tviler. Vi vil jo helst kunne bruke mobilen til mest mulig, også i de tilfellene Tab-en blir for stor til at vi tar den med. For selv om Tab er betydelig mindre og lettere enn en PC eller iPad, så blir det upraktisk å ta den med på fjelltur eller i skibakken.

Utvalget av nettbrett er beskjedent, så i dette segmentet er Samsung Tab suveren. Prisen vil antakelig falle en del etter hvert som flere aktører kommer med sine produkter.

Om vi sammelikner med iPad vinner Galaxy S på skjermkvalitet, funksjonalitet og mobilitet, mens iPad har større skjerm, bedre batterikapasitet og et enda litt enklere brukergrensesnitt.

Kilde: mobilen.no

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket