tirsdag 6. september 2011

- Hypotetisk Amazon-nettbrett vil ta over universet

tirsdag 6. september 2011
Analyseselskapet Forrester Research gjorde sitt til å piske opp stemningen da de nylig spådde at Amazon ville selge mellom tre og fem millioner nettbrett i løpet av de tre siste månedene i 2011. Forutsetningen var at prisen er under 300 dollar, og at de klarer å lage nok enheter.

- Hypotetisk Amazon-nettbrett vil ta over universet, fleipet blogger Carolyn Kellogg i Los Angeles Times.

Apples konkurrenter har typisk hatt store problemer med å krype under en pris på 500 dollar. De billige brettene som har kommet har gitt mer hodepine enn glede. Men nå skal Amazon være klare til å levere et nettbrett som både er bra og billig, hevder ryktene. Businessindider.com hevder til og med at det vil komme to brett, og at prisen på det minste vil være så lav som 249 dollar.

Spekulasjonene går på svært mange nettsteder. Også PCmag.com tror Amazons tablet kan skape et nytt marked - hvis prisen er 249 dollar og produktet bedre enn konkurrenter i samme prisområde. Men hvordan skal Amazon kunne lage noe bra til halve prisen av en Ipad - når alle andre sliter? Teorien går ut på at Amazon kan tjene pengene sine på å selge tjenester og produkter til de som kjøper deres nettbrett.

Kilde: DN.no

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket