torsdag 13. oktober 2011

Nettbrett med "brett"

torsdag 13. oktober 2011
Det første man legger merke til med Tablet S er den unike designen. Det er sjelden man ser forbrukerelektronikk med asymmetrisk design, som i dette tilfellet vil si at Tablet S er tynt i den ene enden og mye tykkere i den andre. Sony forklarer dette med at de ville gi samme uttrykk som et magasin som er brettet. For meg fungerer dette grepet og det er behagelig å holde Tablet S med en hånd i stående format. I liggende format fungerer det også bra, spesielt når den ligger på en bordflate. Siden brettet er så lett er det også lett å holde i lengre tid, om man for eksempel leser en e-bok.

Designen gjør det også enklere for Sony å legge inn flere komponenter, for eksempel har Tablet S fått en minnekortleser og egen infrarød port. Minnekortleseren er veldig kjekk, men dessverre mangelvare på de fleste nettbrett som kjemper om å være tynnest mulig.

Sonys valg om å legge inn en infrarød port har sitt utspring i en brukerundersøkelse de gjennomførte. De spurte brukere av nettbrett om hvor og når de brukte sine nettbrett. Nummer en var faktisk «på toalettet», men der fant ikke Sony noe de kunne utnytte. Lenger ned på listen fant de «foran tv-en». Derfor bestemte de seg for at deres nettbrett burde kunne erstatte, eller komplimentere, brukerens fjernkontroller.

Kilde: DN.no

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket