tirsdag 22. februar 2011

Disse blir mye viktigere enn nettbrettene

tirsdag 22. februar 2011
Det er derfor altfor tidlig å konkludere med noe som helst hva angår nettbrett. På sikt vil de kanskje for alvor konkurrere mot den tradisjonelle PC-en (vi har allerede sett flere spennende eksempler med innebygd tastatur), men det vil eventuelt skje gradvis, og i et langt lavere tempo enn den virkelige revolusjonen, overgangen fra tradisjonelle mobiltelefoner til smarttelefoner.

For selv om salget av nettbrett kommer til å bli stort i 2011, vil det garantert være puslete i forhold til salget av disse smarte mobilene med sine stadig større og mer høyoppløste skjermer, app-er og snart ubegrensede internettmuligheter. De fleste analyser tyder til og med på at det i år blir solgt langt flere smartmobiler enn vanlige mobiltelefoner i Norge. Den mobile datatrafikken eksploderer, og teleselskapene følger opp med å tilby stadig større mengder databruk inkludert i abonnementet.

Og tar du deg en tur på bussen, toget, trikken eller T-banen vil du sikkert se at det fikles med minst ti smartmobiler pr avis, 30 smartmobiler pr bærbar PC, og minst 100 smartmobiler pr nettbrett. Ser ikke bransjen hvor det umiddelbare inntektspotensialet ligger?

Kilde: DinSide Data

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket